Förnya staden med nya tak

Stadsplanering handlar om att designa staden genom att utforma byggnader och offentliga utrymmen. Genom smart stadsplanering kan städerna göras mer miljövänliga och förebygga klimatförändringarna. Den mest grundläggande delen av varje byggnad är taket eftersom det fungerar som en barriär mot regn, snö, hagel, kyla och vind. Ett dåligt tak innebär att det kan uppstå vattenskador och mögel som orsakar stora problem. Den goda nyheten är att det finns erfarna takläggare som har lång erfarenhet av takrenoveringar. Ett förslag är att överväga takentreprenören Norrmalms Plåtslageri AB med 25 års erfarenhet av plåtslageriarbeten och takrenovering i Stockholmsområdet.

Erbjuder många tjänster och har kompetenta hantverkare

Norrmalms Plåtslageri erbjuder många tjänster som varje hem behöver emellanåt:

  • Bandtäckning.
  • Fasadarbeten.
  • Takmålning.
  • Takrenoveringar.
  • Takskottning.
  • Terrassrenoveringar.
  • Tätskiktsarbeten.

Deras hantverkare besitter inte bara hög kompetens inom sitt jobb, utan uppdaterar sig ständigt med påbyggnadskurser som garanterar att jobbet blir utfört på bästa sätt. Alla deras hantverkare innehar även certifikat, liftutbildning, fallskyddsutbildning samt övriga certifieringar som krävs inom branschen. Du kan därför vara trygg med att du kommer att bli 100 procent nöjd med resultatet. Ta kontakt med Norrmalms Plåtslageri redan idag genom att klicka in på www.norrmalmsplat.se och skicka in din förfrågan. Beskriv vad du vill ha hjälp med så kommer du att få ett genomtänkt svar på nolltid.

Anledningar till att hålla taket i gott skick

Om du är tveksam till att anlita en professionell takläggare kommer dessa två anledningar att övertyga dig:

1. Skyddar mot naturens element – Den mest uppenbara anledningen till att hålla taket i gott skick eftersom det är den mest exponerade delen som skyddar hemmet mot vädret och extrema temperaturer.

2. Minskar dina energikostnader – Ett bra tak ger god isolering och ordentligt med ventilation som gör att det känns bekvämt i ditt hem. Detta gör i sin tur att du minimerar dina energikostnader och får ett mer klimatsmart hem. Pengar och klimat går hand i hand!

forma